Steaua lui David din argint

Steaua lui David din argint reprezinta o stea cu sase colturi, respectiv doua triunghiuri echilaterale suprapuse, cunoscuta si ca hexagrama.

Pandantiv unisex din argint - Steaua lui David
Pandantiv unisex din argint – Steaua lui David

Steaua lui David din argint este un simbol iudaic, desi nu se cunoaste relatia sa cu Regele David.

Steaua lui David din argint, in iconografia hindusa, reprezinta triunghiul masculin si triunghiul feminin, creand echilibru in cuplu.

Steaua lui David din argint este un simbol al conjunctiei din alchimie, asociat cu uniunea celor patru elemente, simbolizate fiecare de triunghiul sau.

Steaua lui David din argint reprezinta un talisman mantra de protectie si este asociata cu pozitia corpului la nivelul macrocosmic: deasupra, dedesubt, inainte, inapoi, dreapta, stanga.

Steaua lui David din argint, cunoscuta si ca Pecetea lui Solomon, este cel mai faimos talisman de protectie universala, oricui o poarta. Marele ocultist Arthur Edward Waite a consacrat si a dat putere acestui talisman, considerand ca are putere asupra tuturor spiritelor, si ca reprezinta o puternica forta mistica.

Steaua lui David din argint sau Pecetea lui Solomon il reprezinta pe Solomon, cu intelepciunea sa, un mare expert in exorcism si magician.

In India, Steaua lui David din argint este simbolul lui Wishnu, a doua persoane din trinitatea hindusa.

Steaua lui David din argint desemneaza planetele Saturn, Jupiter, Marte, Venus, Mercur si Luna, si implicit protectia, ajutorul si norocul acestor planete.

Steaua lui David din argint este considerata, in Ebraica, Scutul lui David, deoarece ii apara pe purtatori de influente negative, decizii nefaste, accidente si ghinion.

Click aici pentru a achizitiona bijuterii cu Steaua lui David din argint