Lapis lazuli cu argint

Pandantiv - Inimioara, din argint cu lapis lazuli si granat
Pandantiv – Inimioara, din argint cu lapis lazuli si granat

Denumirea acestei pietre provine din latinescul lapis, care inseamna piatra si arabul allazjward, ce inseamna paradis/cer albastru. Acest cristal nu este un cristal, ci este o roca, compusa din mai multe tipuri de minerale.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint se spune ca provine din Continentul Atlant, originea sa nefiind pamanteasca, ci divina.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint, alaturi de safir, este a doua piatra asociata cu puterile ceresti, safirul fiind o piatra a zilei si lapisul – o piatra a noptii.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint semnifica misterele noptii si lumina spiritului.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint este asociat destinului si fortelor nevazute, ce ne ghideaza viata. Crestinismul a asociat argintul cu cristal de Lapis lazuri cu Sfanta Fecioara. Cristalul de Lapis lazuli cu argint acorda liniste sufletului si intelepciune mintii.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint calmeaza furia si opreste reactiile impulsive, inlaturand cearta.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint sporeste ingeniozitatea si activitatea creativa. Cristalul de Lapis lazuli cu argint este piatra purtata de oamenii care care vor sa le reuseasca totul, care sunt ambitiosi si tenace.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint acorda puterea de a ramane credincios unui sentiment, unei relatii, unui principiu.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint este o amuleta cunoscuta inca din antichitate, care reprezinta forta fizica, psihica si mentala.

Bratara, cercei si inel din argint cu lapis lazuli
Bratara, cercei si inel din argint cu lapis lazuli

Cristalul de Lapis lazuli cu argint este ideal pentru femeile insarcinate, deoarece elimina riscul de avort.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint este o piatra sacra. Cristalul de Lapis lazuli cu argint se recomanda a fi purtat de catre zodiile de foc: Berbec, Leu, Sagetator, pentru calitatile sale linistitoare. De asemenea, argintul cu cristal de Lapis lazuri este piatra norocoasa pentru zodia Fecioara.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint este singura combinatie din cristale, care poate fi un ghid spiritual pentru dumneavoastra.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint deschide al treilea ochi si echilibreaza chakra gatului. Cristalul de Lapis lazuli cu argint stimuleaza iluminarea si dezvolta abilitatile psihice.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint este cheia implinirii spirituale.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint Cristalul de Lapis lazuli cu argint va ajuta sa identificati atacul psihic, creand un scut energetic si intorcand energia inapoi la sursa.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint elimina depresia.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint este un puternic amplificator al gandurilor. Cristalul de Lapis lazuli cu argint permite exprimarea opiniilor si rezolvarea conflictelor.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint trateaza migrenele si orice fel de durere.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint activeaza sistemul imunitar al organismului.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint poate fi un talisman util in ritualiri samanice, foarte cunoscut si folosit de egipteni.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint este considerat piatra intelepciunii, a integritatii si a iluminarii.

Cristalul de Lapis lazuli cu argint este o amuleta folosita de cei care practica spiritismul, deoarece favorizeaza contactul cu ghizii spirituali.

Click aici pentru a achizitiona bijuterii din LAPIS LAZULI cu ARGINT