Cuart roz cu argint

Bratara din argint si cuart roz
Bratara din argint si cuart roz

Cristalul de cuart roz cu argint este cunoscut ca si cristalul inimii, care absoarbe durerile sufletesti, traumele din trecut si amintirile, transformandu-le in stari pozitive.

Cristalul de cuart roz cu argint stimuleaza chakra cardiaca si amplifica dragostea neconditionata.

Argintul cu cuart roz poate fi un talisman pentru persoanele sensibile si emotive, dar si pentru persoanele prea agresive, egoiste si irascibile.

Argintul cu cuart roz elimina anxietatile cauzate de carente afective. Argintul cu cuart roz este cristalul cel mai important pentru inima si chakra inimii, care va arata esenta iubirii.

Pandantiv din cuart roz in montura de argint
Pandantiv din cuart roz in montura de argint

Argintul cu cuart roz purifica si deschide inima pe toate planurile, aducand o pace interioara unica.

Argintul cu cuart roz atrage iubirea sincera si este considerat cel mai puternic cristal al romantismului. Argintul cu cuart roz absoarbe energia negativa si o inlocuieste cu vibratii afective.

Argintul cu cuart roz este un talisman ce vindeca rafinat emotiile, cuvintele neexprimate si supararea acumulata in timp.

Argintul cu cuart roz vindeca afectiunile plamanilor, trateaza rinichii si stimuleaza fertilitatea. Argintul cu cuart roz este util si deosebit de eficient in bolile Alzheimer, Parkinson si dementa senila.

Argintul cu cuart roz este cunoscut inca din antichitate ca fiind o piatra pretioasa, cu vibratii deosebit de puternice in plan afectiv, emotional si sufletesc. Argintul cu cuart roz provine din Madagascar, Mozambic si Namibia, precum si Brazilia.

Argintul cu cuart roz este deosebit de util pentru autodesavarsire, autoiluminare si pace interioara.

Argintul cu cuart roz elimina starile depresive in cadrul cuplului, consolideaza cuplul si consolideaza fidelitatea.

Click aici pentru a achizitiona bijuterii din CUART ROZ cu ARGINT