Cuart albastru cu argint

Inel din argint rodiat si cuart albastru
Inel din argint rodiat si cuart albastru

Cristalul de cuart albastru cu argint permite intelegerea celor din jur si elimina frica. Calmeaza mintea si stimuleaza chakra vorbirii. Acest cristal este considerat piatra oratorilor si a celor care lucreaza in vânzari de orice fel.

Argintul cu cuart albastru purifica sângele si intareste sistemul imunitar. Argintul cu cuart albastru creaza o stare de relaxare si stimuleaza relatiile sentimentale.

Argintul cu cuart albastru scoate in evidenta calitatea de lider. Argintul cu cuart albastru este foarte bun pentru calmarea durerilor de cap si a migrenelor, este benefic organelor din partea superioara a corpului.

Cristalul de cuart albastru cu argint are o energie intensa, care reflecta procesul alchimic, care leaga aurul de cuartul pur. Argintul cu cuart albastru va elibereaza de limitarile dumneavoastra si aduce noutati in viata purtatorului.

Inel din argint cu cuart albastru
Inel din argint cu cuart albastru

Cuartul albastru ingrijeste, purifica si calmeaza aura, inlaturând stresul si astupând gaurile energetice.

Cuartul albastru fortifica timusul si sistemul imunitar. Argintul cu cuart albastru este cunoscut si ca cuart albastru siberian.

Argintul cu cuart albastru este un antidepresiv puternic, care ridica moralul si induce o stare de pace profunda. Argintul cu cuart albastru provoaca experiente vizionare intense si deschide calea spre constiinta cosmica.

Click aici pentru a achizitiona bijuterii din CUART ALBASTRU cu ARGINT