Crisocol cu argint

Pandantiv din argint si cristal de crisocol
Pandantiv din argint si cristal de crisocol

Cristalul de crisocol cu argint este o piatra de sustinere, linistitoare si utila, care faciliteaza meditatia si comunicarea cu sferele inalte. Argintul cu crisocol aduce claritate mentala si actioneaza extrem de rapid asupra bolilor sistemului osos si tractului digestiv. Argintul cu crisocol este un cristal care absoarbe toate energiile negative si le transforma.

Cristalul de crisocol cu argint purifica si incarca toate chakrele, punandu-le in legatura cu divinitatea. Argintul cu crisocol alunga emotiile negative si vinovatia. Argintul cu crisocol creste constiinta de sine si echilibrul interior, confera incredere si sensibilitate.

Pandantiv din argint si cristal de crisocol
Pandantiv din argint si cristal de crisocol

Cristalul de crisocol cu argint atenueaza durerile de artrita, fortifica tiroida si este deosebit de benefic pentru metabolism. Argintul cu crisocol invinge fobiile, elimina negativitatea si ofera o motivatie celora carora le lipseste. Argintul cu crisocol mai este cunoscut si sub numele de „gema de siliciu”.

Argintul cu crisocol este o piatra potrivita pentru reechilibrarea salturilor de dispozitie. Argintul cu crisocol poseda capacitatea de a racori si de a raci corpul, dar si in cazul unor arsuri ale pielii. Argintul cu crisocol este utilizat cu succes ca un talisman care scade febra. Argintul cu crisocol este considerat talismanul cantaretilor, deoarece actioneaza cu precadere asupra corzilor vocale.

Click aici pentru a achizitiona bijuterii din CRISOCOL cu ARGINT