Cianit / Cyanit / Disten cu argint

Pandantiv din argint si cristal de cianit.
Pandantiv din argint si cristal de cianit.

Cristalul de cianit cu argint este un cristal de calitate, care a aparut de curând în India, cu valoare de piatra pretioasa. Acesta este excelent pentru armonie si meditatie, conducând purtatorul în stari speciale, apartinând planurilor subtile.

Cristalul de cianit / cyanit / disten cu argint este un calmant, un transmitator puternic si amplificator al energiilor de frecventa înalta. Argintul cu cyanit / cianit / disten nu absoarbe negativitatea, deci nu trebuie curatat.

Argintul cu cyanit / cianit / disten activeaza chakra gâtului, favorizând exprimarea si comunicarea. Argintul cu cyanit / cianit / disten stimuleaza abilitatile psihice si intuitia. Argintul cu cyanit / cianit / disten va pune în legatura cu ghizii dumneavoastra spirituali.

Argintul cu cyanit / cianit / disten îndeparteaza confuzia si blocajele, iluziile si frustrarile. Argintul cu cyanit / cianit / disten trateaza problemele tiroidei si paratiroidei, a glandelor suprarenale. Argintul cu cyanit / cianit / disten poate fi un talisman deosebit de puternic pentru elimina surplusul de greutate.

Argintul cu cyanit / cianit / disten este un cristal al oratorilor si al actorilor. Argintul cu cyanit / cianit / disten echilibreaza energiile Yin-Yang.

Click aici pentru a achizitiona bijuterii din CIANIT / CYANIT / DISTEN cu ARGINT