Carneol cu argint

Conul Abundentei din carneol, cu simbolul OM
Conul Abundentei din carneol, cu simbolul OM

Cristalul de carneol cu argint – cunoscut ca „cel pretios”. Acest nume de carneol se spune ca vine de la ciresele „Kornel” care sunt asemanatoare cu minunata lor culoare. Totusi ar putea fi si de la faptul ca cuvantul se scrie uneori „cornelian”. În Egiptul Antic aceasta se mai numea si „sangele lui Isis” si era folosit ca un talisman de protectie.

Cristalul de carneol cu argint este un foarte bun stabilizator de energie, excelent pentru vitalitate, motivatie, creativitate.

Cristalul de carneol cu argint este un talisman care purifica toate celelalte cristale aflate în cutiuta cu bijuterii. Cristalul de carneol cu argint elimina teama de moarte, frica de necunoscut.

Cristalul de carneol confera putere pentru a lupta împotriva abuzurilor de orice natura. Cristalul de carneol cu argint mareste concentrarea, îmbunatateste capacitatea analitica, protejeaza de invidie si rautatea celor din jur. Cristalul de carneol cu argint stimuleaza metabolismul si activeaza chakra radacina, influentand organele reproductive, eliminand frigiditatea si stimuland fertilitatea.

Set de bijuterii din argint si cristale de carneol
Set de bijuterii din argint si cristale de carneol

Cristalul de carneol cu argint îmbunatateste relatiile dintre parinti si copii, ajuta la reabilitarea încrederii si dragostei. Argintul cu carneol alunga monotonia, apatia si motiveaza pentru reusita în toate domeniile.

Cristalul de carneol cu argint ameliorreaza absorbtia vitaminelor si a mineralelor, reduce durerile de spate, reumatism, artrita, nevralgie. Argintul cu carneol se regaseste în anumite clasoare cu denumirea agat-cornalina sau cornalina simpla. Argintul cu carneol influenteaza oxigenarea si purificarea sangelui.

Obtineti efecte spectaculoase, purtand carneol cu argint în cazul problemelor menstruale si a proastei functionari a intestinului.

Cristalul de carneol cu argint purifica ficatul si stimuleaza buna sa functionare.

Click aici pentru a achizitiona bijuterii din CARNEOL cu ARGINT