Calcedonie cu argint

Cercei din argint cu cristal de calcdonie blue
Cercei din argint cu cristal de calcdonie blue

Argint cu calcedonie este un cristal care stimuleaza chakra a cincea. Argintul cu calcedonie este o piatra utila în ameliorarea conflictelor dintre doua persoane. Argintul cu calcedonie stimuleaza capacitatea de adaptare si dezvolta darul diplomatiei. Argintul cu calcedonie este cristalul oratorilor si a oamenilor care au de vorbit în public. Argintul cu calcedonie este un talisman ideal pentru cei care au de dat examene, teste, interviuri si mai ales pentru studenti si elevi.

Argintul cu calcedonie ajuta foarte mult sistemul limfatic în buna sa functionare. Argintul cu calcedonie, în antichitate era considerat un afrodisiac foarte puternic, facând barbatii atragatori pentru femei si invers. Argintul cu calcedonie îl apara pe purtator de mânie si melancolie. Argintul cu calcedonie opreste hemoragiile, boli ale gâtului.

Pandantiv din calcedonie si chakra Ajna din argint
Pandantiv din calcedonie si chakra Ajna din argint

Argintul cu calcedonie este un excelent talisman pentru persoanele aflate la menopauza, deoarece ajuta la eliminarea bufeurilor. Argintul cu calcedonie era considerat, în antichitate, un remediu exceptional, pentru a împiedica otravirea; din aceasta cauza se regasesc multe potire din calcedonie argintata. Argintul cu calcedonie alunga gândurile negative, emotiile distructive si visele de tip cosmar.

Argint cu calcedonia blu este o piatra creativa, care deschide mintea catre idei noi. Argintul cu calcedonia blu confera purtatorului flexibilitate mentala si dexteritate verbala. Argintul cu calcedonia blu stimuleaza memoria si va ajuta sa învatati cu usurinta limbi straine. Argintul cu calcedonia blu fortifica sistemul imunitar si stimuleaza circulatia limfei. Argintul cu calcedonia bu trateaza bolile de plamâni si purifica sistemul respirator.

Argintul cu calcedonie rosiatica confera forta si perseverenta în atingerea obiectivelor. Argintul cu calcedonie rosiatica ajuta la interpretarea viselor, care sunt premonitorii. Argintul cu calcedonia rosie stimuleaza circulatia, fara a mari presiunea sanguina si favorizeaza coagularea sângelui.

Click aici pentru a achizitiona bijuterii din CALCEDONIE cu ARGINT