Caii in Feng Shui

Caii in Feng Shui

Caii sunt cel mai bun remediu pentru a activa faima, popularitatea si recunoasterea meritelor in cariera sau in alte domenii. Faima este un lucru la care aspira toti oamenii in viata si este indirect legata de norocul financiar in viata profesionala. Oamenii de afaceri, angajatii si artistii vor avea nevoie de acest remediu pentru a-si pasta si mari norocul, mai ales in acest mediu concurential.

Acest animal degaja foarte multa energie Yang, care semnifica succesul, victoria, forta, puterea, perseverenta, viteza si eleganta. Caii sunt, alaturi de caini, cei mai buni prieteni ai oamenilor, si sunt extrem de loiali. Calul este de multe ori un element de foc si locul sau este an sud. Maestrii Feng Shui recomanda amplasrea unui cal pe o masuta in locuinta, care sa simbolizeze triumful asupra adversarilor si problemelor si obtinerea unor avantaje.
Caii decorati cu cadouri sau mantii semnifica triumful sau victoria in razboi si intoarcerea triumfatoare acasa. Acesti cai sunt cadouri ideale pentru partenerii de afaceri sau rudele apropiate. Caii care alearga simbolizeaza ambitia si viteza de a merge spre faima si succes. Caii trebuie sa aiba un aspect elegant si deosebit.

Pentru a activa planul faimei, caii trebuie amplasati astfel:
1. Asezati caii care galopeaza in casa, firma, sau in camerele importante, la inaltime.
2. Asezati caii pe biroul dumneavoastra pentru a va asigura ca munca dumneavoastra va fi intotdeauna apreciata de catre sefi sau ca va veti atinge intotdeauna telurile. Caii va vor ajuta intotdeauna sa fiti mai bine vazuti de catre sefi, in comparatie cu colegii dumneavoastra. De asemenea acest remediu va conduce la recunoasterea talentelor dumneavoastra de catre persoanele cu functie.
3. Pentru persoanele care lucreaza in domeniul public, este recomandata amplasarea unui cal in sectorul sudic al camerei de zi sau in zona familiei.

Click aici pentru a achizitiona diferite modele din magazinul virtual www.feng.shui.ro!