Broasca raioasa in Feng Shui

Broasca raioasa in Feng Shui

Broasca Raioasa (“Chan Chu” sau broasca cea cu trei picioare) este probabil cel mai semnificativ simbol al prosperitatii in Feng Shui. Legendele chinezesti povestesc ca broasca a fost nevasta unuia din cei Opt Nemuritori si a fost pedepsita pentru ca a furat piersica din cer. O alta legenda spune ca broasca a fost prinsa folosind monede de aur, de catr Lui Hai, unui din cei Opt Nemuritori. Astfel, lacoma in mod natural, ea este reprezentata stand pe un morman de monede si semnifica prosperitatea, bunastarea materiala, atragand averea inspre ea, aducand noroc si protejand de nesansa.

In mod traditional, broasca raioasa este reprezentata purtand o moneda a dinastiei Chind in gura si stand peste multa bogatie. Puterea simbolului este intensificata de monede si pepite, pentru a reda autoritatea in aducerea bunastarii. Bagua ar putea fi gravata pe spatle ei pentru protejarea averii obtinute, iar pentru a o fortifica si mai are, unele broaste au snururi cu monede chinezesti legate la spate. Broasca are 7 puncte care sa reprezinte 7 mari stele din Bagua, fundamental in studiul Feng Shui.

Broasca raioasa in Feng Shui

Broasca poate fi plasata in multe locuri pentru a ne spori bogatiile si a antrena prosperitatea si bunastarea.

1. Pentru oamenii de afaceri, broasca va trebui pusa langa locul unde tineti banii si interactionati cu clientii.

2. Pentru mai mult noroc, surse suplimentare de venit si avansare in cariera pentru un venit si mai consistent, puteti plasa fie una, trei, sase sau noua broaste raioase cu 3 picioare la intamplare in camera de zi sau in gradina, pentru a semnifica saltul lor in a va aduce si a va imprastia bogatie in intreaga casa. Pot fi dispuse diagonal, cu fata spre usa principala si

Broasca raioasa in Feng Shui

intoarse putin spre interior, dar sa nu o asezati cu fata direct spre usa pentru a nu indeparta norocul. Maestrii Feng Shui credeau ca broastele plecau dupa amiaza sa adune bani si se intorcau noapta cu multa bogatie la picioare. Fiind broaste, vor trebui tratate ca niste broaste, asa ca plasati-le pe podea, sau la mica inaltime. Pot fi asezate sub scaune, mese sau in alte spatii izolate. Daca le plasati prea sus, s-ar putea sa le fie frica sa sara pentru a putea cauta bani. De asemenea, sa nu le puneti in dormitor, bucatarie sau baie.

3. Ca sa invitati afluxul de bani in mod consant, sa dublati venitul casei, puteti pune doua broaste pe fiecare parte a intrarii principale, privindu inauntru, nu inafara.

Click aici pentru a achizitiona diferite modele din magazinul virtual www.feng.shui.ro!