Bratara Mala

Ce este bratara Mala?

Bratara Mala din lemn lacuit cu Wu Lou
si Nod Mistic
Bratara Mala din lemn lacuit cu Wu Lou
si Nod Mistic

Din cele mai vechi timpuri oamenii au dorit sa poarte bijuterii frumoase, care sa le aduca si un plus de energie. Bratara Mala face parte din aceasta categorie de bijuterii.

Bratara Mala este realizata din cele mai diferite materiale (de la cristal pana la lemn) si are ca element caracteristic un Wu Lou. (Wu Lou-ul este remediul suprem al asiaticilor pentru echilibrarea planului sanatatii!)

In functie de regiunea din care provine, bratara Mala poate avea pana la 108 sfere,108 fiind un numar magic: 108 simbolizeaza de 12 ori cifra 9 (8+1) – 1, 8, 9, 12 fiind considerate cifre „de aur”.

Se spune de asemenea ca specia umana are 108 dorinte, 108 deziluzii si 108 minciuni.

Cum se foloseste bratara Mala?

Colier Mala cu ideograme de bun augur si Mantra Om-Mani-Padme-Hum
Colier Mala cu ideograme de bun augur si Mantra Om-Mani-Padme-Hum

Pe langa faptul ca bratara Mala este o bijuterie deosebita, ea are rolul de a echilibra energia purtatoarei si de a stabiliza planul sanatatii.

De asemenea, bratara Mala poate fi folosita la meditatie: recitati cate o silaba sau cuvant al dorintei dumneavoastra pentru fiecare sfera a bratarii Mala – dintr-un capat al celalalt. Faptul ca la fiecare silaba sau cuvinta trransferati in mana alta bila a bratarii Mala, va focaliza mintea dumneavoastra pe ceea ce ganditi – si va produce astfel efectele dorite: implinirea unei dorinte sau meditatia propriu-zisa.

Bratara Mala poate fi purtata cu orice ocazie si in orice context, fiind o bijuterie frumoasa, cu care va veti simti foarte bine.

Click aici pentru a achizitiona o bratara sau un colier Mala!