Bijuterii de argint

In ultimul timp se observa o tendinta accentuata a societatii in purtarea de bijuterii de argint. Aurul nu mai este „in trend”, nu mai este cautat. Argintul insa a capatat o importanta deosebita, si pe buna dreptate.

Bijuterii de argint - dama

Un alt fenomen interesant se observa in comportamentul barbatilor: acestia sunt interesati de purtarea de bijuterii de argint, de obicei sub forma de lanturi din argint sau pandantive de argint – pe cat posibil in dimensiuni mari. Cati barbati n-ati vazut in ultimul timp purtand bijuterii de argint masive: lanturi groase si pandantive mari, realizate in diferite forme mai mult sau mai putin ezoterice?

Moda barbateasca, in ceea ce priveste bijuteriile de argint, s-a orientat mai ales catre modelele tribale si celtice, acestea putand fi purate in orice imprejurare.

De ce oare argint?

Raspunsul la aceasta intrebare este cat se poate de simplu:

Bijuteriile de argint sunt in primul rand mai ieftine decat cele din aur sau platina.

In al doilea rand sunt mai usor de procurat – bijuterii de argint se gasesc in foarte multe magazine. Magazine fara mari pretentii vand bijuterii de argint – cele din aur necesita o atentie sporita.

In al treilea rand bijuteriile din argint pot fi copiate, chiar si in regim de manufactura: este relativ simplu sa realizati o copie a unei bijuterii de argint, la orice bijuterie priceput. (Presupunand ca sotul si sotia doresc aceasi bijuterie.)

Bijuterii de argint - barbati

Un alt aspect important este rutina si/plictiseala. Dupa un anumit timp de purtare a unei bijuterii de argint, intervine o anumita plictiseala. „Nu stiu de ce, dar nu-mi mai place…” este o fraza pe care ati auzit-o sau rostit-o de multe ori.

Pretul pe care il platiti pentru bijuteriile de aur este mult mai mare decat pretul platit pentru bijuteriile de argint. Si atunci cand va plictitisiti de o bijuterie de argint, nu este nici o problema sa o pastrati. La bijuteria de aur este mai complicat: valoarea fiind mai mare, parca va pare rau sa nu o purtati, sa nu fiti admirati sa nu….

In comcluzie: cand cumparati bijuterii, ganditi-va de doua ori inainte de a alege sa cumparati bijuterii de aur sau bijuterii de argint. Cu suma investita pe o bijuterie de aur, veti cumpara mai multe bijuterii din argint, pe care le puteti purta alternativ, pentru a nu va plictisi de ele.

Argint cu cristale

Un alt aspect al bijuteriilor din argint este faptul ca se gasesc intr-o varietate foarte mare si, mai ales, pot fi combinate cu orice fel de cristal, rezultand bijuterii care uimesc pe toti cei care le vad. Dar despre aceasta o sa vorbim intr-un episod viitor.

Cel mai frumos lucru la bijuteriile de argint este acela ca ele se preteaza foarte bine pentru un cadou: pretul nu foarte mare, dar elegenata si frumusetea lor ating efectul scontat. Daca aveti de facut un cadou, pentru o cununie, zi de nastere sau orice alta aniversare, o bijuterie de argint este o alegere inteleapta. Cadoul dvs. va fi apreciat. Indiferent ca este vorba de cercei din argint, bratara din argint, pandantiv din argint, inel de argint, bratara de picior din argint sau talisman din argint, persoana sarbatorita va fi fericita sa aiba o bijuterie noua.

Click aici pentru a achizitiona diferite modele de bijuterii de argint din magazinul virtual www.UniversulBijuteriilor.ro!