Aventurin cu argint

Pandantiv din aventurin cu argint
Pandantiv din aventurin cu argint

„Din intamplare” este traducerea din italiana „per avventura”, a aventurinului. Cristalul de aventurin cu argint este benefic pentru boli de ochi, impotriva caderii parului, pentru o mai buna functionare a inimii, sistemului nervos central, impotriva alergiilor, inflamatiilor de piele si acnee. Folosind acest cristal in probleme ca eruptii de eczeme, tamponand pielea de cateva ori pe zi cu apa, in care s-a tinut un aventurin, acele probleme vor fi de domeniul trecutului, in ceea ce va priveste. Cristalul de aventurin cu argint va va determina sa va gasiti linistea interioara, umorul, veselia, buna-dispozitie, rabdarea necesara pentru a va invinge si stapani viata.

Aventurinul reprezinta norocul si speranta. Este ideal de purtat de catre cei ce se stiu bolnavi cu plamanii, inima, sistemul urogenital, ochii, pielea, musculatura sau circulatie sangvina. Induce somnul, scade febra, inflamatiile, migrenele si stresul.

Aventurinul cu argint mareste acuitatea vazului, ajuta la dezintoxicare de toxine, medicamente, droguri, alcool. Are efecte vindecatoare si daca este asezat in cada de baie. Protejeaza impotriva energiilor negative, impotriva “vampirilor energetici”. Cristalul de aventurin cu argint confera echilibru, pace, inspiratie, energie, prosperitate, succes, noroc la jocuri de noroc. Cristalul de aventurin cu argint scade depresia, anxietatea, indecizia, frica, emotivitatea, absorbtia energiei purtatorului de catre o alta persoana.

Cristalul de aventurin cu argint stimuleaza capacitatile mentale, perceptia, creativitatea, independenta, spiritul conducator, talentele creatoare, motivatia, curajul, decizia, calitatile de lider, vointa, actiunea, imaginatia, spiritul de independenta.

Purtand argint cu aventurin veti fi ajutat in luarea deciziilor in momente critice, in momentele de tranzitie in cariera, in gasirea solutiilor si alternativelor noi, intr-o mai usoara exprimare a emotiilor, in perioade de durere sufleteasca. Acest cristal este recomandat conducatorilor si consilierilor deoarece intareste vointa si consolideaza pozitia de lider.

Cristalul de aventurin cu argint reprezinta cel mai puteric stimulent al banilor, consolideaza averea si acumularile materiale.

Click aici pentru a achizitiona bijuterii din AVENTURIN cu ARGINT