Argint cu azurit

Inima din azurit cu agatatoare din argint
Inima din azurit cu agatatoare din argint

Argintul cu azurit este un ghid de dezvoltare psihica intuitiva, care conduce sufletul catre iluminare. Argintul cu azurit protejeaza in timpul calatoriilor astrale de spirite negative, creste constiinta in plan superior si confera dezvoltare in plan spiritual. Argintul cu azurit permite intrarea usoara intr-o stare meditativa si de channeling. Argintul cu azurit confera o intelegere clara, in plan mental, inlatura blocajele de comunicare si stimuleaza memoria. Argintul cu azurit alunga stresul, nelinistea si tristetea. Argintul cu azurit ii calmeaza pe cei care vorbesc mult din cauza nervozitatii, eliminand fobiile si claustrofobiile. Argintul cu azurit ajuta la vindecarea artritei, a tulburarilor articulare, indreapta coloana si elimina blocajele cerebrale. Argint cu azurit vindeca rinichii si vezica biliara. Argintul cu azurit realiniaza corpurile subtile, purifica chakrele si incarca energetic organismul.

Argintul cu azurit este recunoscut si sub denumirea de „piatra a Raiului”, deoarece ajuta spiritul, in evolutia sa. Argintul cu azurit va va ajuta sa va gasiti linistea interioara si sa redescoperiti disciplina.

Argintul cu azurit are proprietati benefice pentru organism: sistemul nervos, anorexie, vindecarea oaselor, sinusurilor, elimina toxinele, tiroida, durerile de spate, spasmele.

Argintul cu azurit este cristalul perfect pentru persoanele care au nevoie mare de logica. Fiind plasat pe birou, ori la incheieturile mainilor, picioarelor sau la gat, argintul cu azurit va fi un adevarat indrumator, ajutandu-va in luarea celor mai bune decizii. Cu ajutorul argintului cu azurit spiritul creativ si capacitatea de a realiza unele capodopere vor fi mult stimulate.

Click aici pentru a achizitiona bijuterii din AZURIT cu ARGINT