Argint cu agat

Pandantiv din agat cu dungi si argint

Argintul cu agat este cunoscut sub numele de „piatra focului”. Argintul cu cristalul agat este gasit in diferite forme, atat opace, cat si cristaline. Azi, agatele mari sunt feliate pentru a infatisa benzile colorate pe care le poseda. Majoritatea cristalelor din agat sunt colorate, pentru a produce o varietate mai mare de culori, unele cristale din agat fiind colorate natural. Poate cea mai interesanta este agatul cu muschi, un cristal transparent, in care pare sa se afle o spuma verde. Argintul cu agat era folosit de catre vikingi, intr-un mod ciudat, pentru a gasi comori ascunse. Argintul cu agat are puterea de a armoniza yin-yang-ul unei persoane, de a aduce echilibrul si linistea. Argintul cu agat favorizeaza acceptarea de sine, intareste increderea personala, ajuta la concentrare si la gasirea solutiilor practice. Argintul cu agat poate fi un talisman ce va invinge negativitatea si amaraciunea, eliminand furia interioara, pe care o transforma in dragoste. Argintul cu agat, in plan spiritual, mareste constiinta si ajuta la accesarea planurilor superioare. Argintul cu agat stabilizeaza aura, eliminand vampirismul energetic si energiile negative, care destabilizeaza organismul. Argintul cu agat dezleaga inima, permite acceptarea dragostei in plan superior.

Argintul cu agat albastru, numit si dantela, aduce pacea interioara, vindeca chakra gatului, permite exprimarea gandurilor si a sentimentelor. Argintul cu agat albastru, numit si dantela, scade febra, elimina blocajele sistemului nervos, trateaza afectiuni ale oaselor, fortifica scheletul.

Argint cu agat – muschi improspateaza sufletul si va face deschisi catre frumusetea inconjuratoare. Argintul cu agat – muschi este un talisman extrem de benefic pentru cei care lucreaza in agricultura sau au legatura cu vegetatia. Argint cu agat – muschi este un talisman ce aduce fericirea si ajuta femeile sa nasca usor.

Argintul cu agat, in unele clasoare de cristale, este denumit calcedonie. Argintul cu agat reprezinta legatura dintre om si natura, fiind asociat cu belsugul si prosperitatea. Argintul cu agat reprezinta fertilitatea, vitalitatea si capacitatea de refacere dupa nastere. Argintul cu agat este considerat cristalul care are puterea de a comanda fortelor naturii Argintul cu agat alunga furtunile, imprastie norii si va fereste de fulgere. Bijuteriile din argint cu agat mentin pacea in casnicie si dragostea nesfarsita. Argintul cu agat este recomandat de medicina medievala ca tonifiant, deoarece asigura buna functionare a inimii si prelungeste viata. Argintul cu agat are cel putin sapte virtutii principale, care ii sunt atribuite: da curaj si putere, vindeca muscaturile de sarpe si scorpion, apara de ispite, alunga demonii, protejeaza de fulgere, neutralizeaza otrava si aduce linistea spiritula. Argintul cu agat ajuta la cucerirea unei persoane inabordabile, fiind un deschizator de drumuri in plan sentimental.

Argintul cu agat, in plan zodiacal, poate fi exploatat la maxim, de catre zodiile Taur, Fecioara si Capricorn, pe care ii ajuta sa-si duca la bun sfarsit hotararile, sa se adapteze la situatii noi.

Click aici pentru a achizitiona bijuterii din ARGINT cu AGAT