Ametist cu argint

Inel din argint si cristal de ametist
Inel din argint si cristal de ametist

Aceasta forma de cuart are culoarea distinctiva de mov, pornind de la un mov palid, pana la violet inchis. Argint cu ametist are o vibratie inalta. Este cea mai spiritula piatra. Cele mai frumoase ametiste sunt gasite la noi pe site: www.universulbijuteriilor.ro. Calmant natural, argintul cu ametist, pe langa frumusetea sa, este si o piatra nobila, purtata cu precadere de papi, regi si imparati.

Argintul cu ametist are efecte atat asupra spiritului, cat si asupra fizicului, fiind un purificator extrem de puternic. Argintul cu ametist este un talisman ce protejeaza impotriva abuzurilor, a pasiunilor fizice si ajuta oamenii care sunt dependenti de alcool sa renunte la acest viciu. Argintul cu ametist inlatura toate blocajele si dependentele. Argintul cu ametist este foarte benefic in plan mental, ajuta la meditatie, alunga gandurile care va distrag atentia, permitand atingerea linistii si intelegerii profunde. Argintul cu ametist alunga mania, anxietatea, frica, elimina tristetea si supararea. Argintul cu ametist este cea mai spirituala piatra.

Cruce din argint cu ametist
Cruce din argint cu ametist

Aceasta reface legatura cu Divinul, fortifica inclinatiile psihice. Argintul cu ametist stimuleaza al treilea ochi, pentru deschiderea sa. Argintul cu ametist este excelent pentru clarvedere si prezicerea viitorului. Daca dormiti cu un pandant din argint cu ametist, sub perna, va vor fi facilitate calatoriile extracorporale si visele premonitorii. Argintul cu ametist transforma energiile de vibratii joase in energii cu frecventa mare, proprii lumii spirituale.

Romanii credeau enorm de mult in puterea magica a argintului cu ametist. Femeile credeau ca daca poarta bijuterii din argint cu ametist, barbati o sa le ramana fideli. În zilele noastre, argintul cu ametist este purtat pentru indepartarea bolilor. Se spune ca argintul cu ametist iti ridica moralul.

Argintul cu ametist va ajuta sa renuntati la orgoliu, la ipocrizie si sa deveniti altruisti, spirituali. Leonardo da Vinci a scris despre argintul cu ametist ca are puterea de a alunga gandurile negative, de a dezlega farmece si de a renunta la alcool. Argintul cu ametist favorizeaza perceptia extrasenzoriala, insufla o viziune mai larga asupra vietii, alunga insomniile.

Simbolul OM din argint cu cristal de ametist
Simbolul OM din argint cu cristal de ametist

Argintul cu ametist creaza un perete protector in jurul dumneavoastra, ca un scut, protejandu-va de energiile negative. Argintul cu ametist, din punct de vedere zodiacal, este recomandat nativilor lipsiti de perseverenta: Rac si Pesti, dar si zodiilor care tind sa fie prea exigenti si pragmatici: Capricorn si Fecioara. Argintul cu ametist este un cristal recomandat absolut tuturor zodiilor si sunt atat pentru barbati, cat si pentru femei si copii!

Click aici pentru a achizitiona bijuterii din AMETIST cu ARGINT