Amazonit cu argint

Pandantiv din amazonit in montura de argint

Numele de amazonit este luat de la Fluviul Amazon. Argint cu amazonit este o combinatie foarte puternica, cu actiune filtranta. Argintul cu amazonit blocheaza stresul geopatic, absoarbe microundele si radiatiile de la telefoanele mobile. Argintul cu amazonit protejeaza împotriva poluarii electromagnetice.

Argintul cu amazonit reprezinta un filtru pentru informatiile care ajung la creier si stimuleaza intuitia, feeling-ul. Argintul cu amazonit este un cristal care linisteste, calmeaza si mentine sanatatea la parametri optimi. Argintul cu amazonit este un cristal care atenueaza traumatismele emotionale, alunga frica si depresiile, eliminând stresul si irascibilitatea. Argintul cu amazonit este un remediu pentru toate planurile constiintei, favorizând manifestarea dragostei universale. Argintul cu amazonit vindeca si deschide chakra inimii, precum si al treilea ochi. Argintul cu amazonit elimina blocajele sistemului nervos, echilibreaza deficientele metabolice. Argintul cu amazonit, este special prin energia sa magica, cristalul verde fiind aducator de noroc. Argintul cu amazonit reprezinta un puternic adjuvant în relatiile de cuplu, mentinând vie relatia si asigurând fidelitatea. Argintul cu amazonit echilibreaza energia yin-yang.

Argintul cu amazonit ajuta ca purtatorul acestui cristal sa nu se simta singur, sa atraga atentia asupra sa, sa se simta special. Argintul cu amazonit atrage reusita si câstigul, în jocurile de noroc. Argintul cu amazonit are un rol curativ, bun în caz de alergii, benefic în cazul infectiilor.

Argintul cu amazonit este benefic persoanelor cu probleme de infertilitate, cu boli ale stomacului, rinichilor, ficatului ori colonului sau maduvii osoase. Atât la copii, cât si la anumite persoane adulte, argintul cu amazonit alunga frica. Argintul cu amazonit ofera viata lunga si longevitate. Argintul cu amazonit este o piatra a meditatiei si concentrarii.

De asemenea, argintul cu amazonit alunga suferinta, ghinionul, scade efectul dureros al unei pierderi sau al unui esec. Argintul cu amazonit reprezinta piatra aducatoare de sanatate, puritatea naturii, bunatate, calm, armonie, succes la sexul opus si afirmare intelectuala. Argintul cu amazonit – piatra poftei de viata.

Click aici pentru a achizitiona bijuterii din AMAZONIT cu ARGINT